Programma

Het concept van het Lelystadse Oktoberfest is gebaseerd op de 107 jaren lange traditie van de Beierse bierfeest in München die elk jaar plaatsvinden gedurende drie weken in september en oktober. Het is een feest waarbij een vriendschappelijke sfeer, plezier en muziek centraal staan dankzij de sfeervolle inkleding van de zalen, houten tafels en banken van 10 personen, bier in glazen van 1 liter, live muziek van schlagerartiesten en orkesten, en iedereen komt in de traditionele Beierse klederdracht (Mannen in Lederhose, vrouwen in Dirndl).

oktoberfestlelystadirdnlklein

De organisatie van het Lelystads Oktoberfest, is Peter Rijsenbrij Producties die jarenlange ervaring heeft met het produceren van themafeesten. Vanuit zijn belevenis groeide het idee, om dit mooie concept ook naar Lelystad te brengen. Lelystad is München niet, daarom wordt er eerst een editie georganiseerd voor een publiek van maximaal 150 personen in De Taveerne te Lelystad. Live optredens, een DJ, een uitgebreide warme maaltijd, gebaseerd op de Duitse keuken, en bier wordt de ideale combinatie waardoor deze eerste editie uit zal draaien op een prachtig feest.

hartoktoberfest.jpg

Het Lelystads Oktoberfest 2015 zal plaatsvinden op zaterdag 17 oktober in De Taveerne in Lelystad. Het Oktoberfest Lelystad 2015 zal plaatsvinden van 20u00 tot 01u00 en de muziek wordt verzorgd door een orkest: De exclusieve warme maaltijden worden door De Taveerne gemaakt.

Muzikaal programma

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Band/DJ

Plezierige muziek, bierspreuken, drinkliederen, gejodel uit de bergen, volks en stimmings muziek. Maar ook disco, rock en countrymuziek. Polonaise en show.
4 x 45 minuten gaat dit trio tot het uiterste. Zij brengen de Oostenrijkse volksmuziek en hedendaagse Duitse Schlagermuziek als geen ander.
Alles aber auf Deutsch.

DJ Alex bekend van Bunnys Pub / St.Johann In Tirol
Skihits om mee te zingen.

 

 

Vertel aan je vrienden over dit feest. Dankjewel
Share this page via Email Share this page via Facebook Share this page via Twitter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>